ŠC Triglav Pokljuka praznuje

Športni center Triglav Pokljuka praznuje 10. obletnico delovanja – 13.10.2009 se je namreč zaključila zgodba zgornjega objekta, ki je dolga leta služil biatloncem na pripravah in tekmovanjih do tedaj, ter pričela zgodba sodobnega športnega centra, ki je v teh desetih letih svoje usluge nudil mnogim športnikom, rekreativcem, hribolazcem, gobarjem, družinam in iskalcem aktivnega počitka.

Nagrada za dosedanje dobro delo je tudi gostiteljstvo Svetovnega prvenstva v biatlonu, ki ga bomo na Rudnem polju gostili februarja 2021 in že danes dodobra zaznamuje smernice razvoja in upravljanja s prostorom na Pokljuki.

Pred svetovnim prvenstvom leta 2021 pa je pred nami še kar nekaj izzivov, ki jih bomo premagali s svojo predanostjo in delovno vnemo. Januarja 2020 seveda gostimo tudi tekme za Svetovni pokal v biatlonu, ki je vselej magnet tako za gledalce, kot ostalo zainteresirano javnost, v senci največjih tekmovanj pa bomo že v decembru 2019 gostili tudi najboljše mladince na njihovi verziji svetovnega pokala.

Februarja 2021 se bo an Pokljuki odvijalo največje tekmovanje po letu 1999

Seveda pa se v ŠC Triglav Pokljuka ne ukvarjamo zgolj s profesionalnim športom, ampak zagotavljamo največjo mero zadovoljstva tudi ostalim, rekreativnim športnikom in obiskovalcem, za katere bo v času priprav na biatlonsko svetovno prvenstvo pravzaprav nemoteno poskrbljeno. Že 26.10.2019 v sodelovanju z naravo (torej, v kolikor nam jo ne zagode pretopla jesen) pripravljamo Prvi snežni dan na Pokljuki, ko bomo najbolj zagretim tekačem na smučeh omogočil nabiranje prvih kilometrov na snegu, ostale obiskovalce pa bomo razvajali z aktivnostmi na in ob snegu (tečaji teka na smučeh, sankanje,…).

Tudi v letošnji zimi bomo poskrbeli za ljubitelje snega in tekaških radosti

Pozimi 2019/20 pa tako kot ponavadi pripravljamo zimske pakete z vključenimi vstopnicami za tek na smučeh, še posebej pa ste vabljeni, da pri nas preživite najdaljšo noč v letu – za vas smo pripravili Novoletne pakete z živo glasbo in bogato kulinarično ponudbo. 

Zahvaljujemo se za vaš sleherni obisk v preteklih desetih letih in vas tudi v bodoče toplo vabimo v srce narave, na Rudno polje na Pokljuko!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja