Informations

Hotel CenterRezervacija

info +386 4 532 00 00

Hotel Center

Planinci, pohodniki, smučarji, gorski kolesarji, tekači, udeleženci seminarjev in konferenc, izletniki ...

Na poslovno kosilo ali le na čaj in rogljiček? Z družino ali vašimi poslovnimi partnerji, usposobljeno gostinsko osebje vas bo vsakič prijazno in z veseljem postreglo.

Hotel Center Si želite izpopolniti smučarsko znanje? Športni vaditelji in trenerji vas bodo znali postaviti na tekaške smuči in vam vliti samozaupanje, da se boste na njih počutili kot Ole Einar Bjoerndalen.

Še niste bili na Triglavu? Športni center Triglav Pokljuka na Rudnem polju je idealno izhodišče za vzpon na slovenskega očaka, ob povratku pa prostor za podoživljanje vaše gorske avanture.

Bi želeli teči na smučeh v decembru ali marcu? Ko v dolini na nebu šele zaplešejo prve snežinke ali so temperature že pomladanske, tehniki Športnega centra Triglav Pokljuka s teptalnimi stroji in snežnimi topovi poskrbijo, da ne boste prikrajšani za snežne užitke.

Iščete prostor za izvedbo seminarja ali konference? Sodobno opremljeni predavalnici z multimedijskimi pripomočki bosta kot nalašč za vaše slušatelje. Prijetno opremljene hotelske sobe ponujajo možnost izvedbe tudi večdnevnih motivacijskih srečanj, 'team building' in 'incentive' dogodkov.

Ste adrenalinski odvisnež? Številne pokljuške poti za gorske kolesarje vam bodo prav gotovo pognale kri po žilah in vas napolnile z adrenalinom.

Ne veste kam na nedeljski izlet? V Športnem centru Triglav Pokljuka bodo vsi člani vaše družine našli kaj zase.

Kaj pa prvinska narava? Ruševec, gamsi, pokljuška barja, slapovi -- prav zaradi tega je Pokljuka del največjega slovenskega naravnega parka, Triglavskega narodnega parka. V spremstvu vodnika si lahko ogledate njeno zaščiteno živalstvo in rastlinstvo.

Vsi boste v Športnem centru Triglav Pokljuka lahko prepoznali svoji drugi dom. Z vso potrebno skrbnostjo smo predvideli tudi najmanjše podrobnosti, da bo vaše bivanje na Rudnem polju popoln užitek. Funkcionalno zasnovan in sodobno opremljen Hotel Center bo izpolnil vse vaše želje in potrebe.

Rezervirajte si svoj prosto v srcu narave Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.